Bloggstart

Nu börjar jag att blogga igen. Har haft så otroligt mycket med skolan den senaste månaden. Helt sjukt att jag inte har bloggat på en hel månad ;O

Men nu ska det bli ändring på det :)

September månad har varit bra, det har blivit bättre med skolan och med kompisar och med att komma in i livet här. Nu känns det verkligen att man ska vara här en längre tid :)

Jag har haft homecoming i min skola och det var otroligt kul :) Jag är medlem i skolans STUCO, det är egentligen en klubb, men vi har den som en klass, och vi är som ett elevråd, eller vi planerar alla danser, ensembler, parader och massa annat som har med skolan att göra, det är en helt underbar klass och alla i den klassen är helt underbara :) !

Som sagt så var våran homecoming dance i Lördags , September 26th . Fredagskvällen innan var vi i skolan till klockan 1 och dekorerade ;O jag hade jätte roligt :)

Sedan skulle hela STUCO upp tidigt Lördag morgon för att delta i homecoming paraden, vi åkte golfbilar och slängde ut godis till massa barn. Dansen var lyckad och jag hade en jätte trevlig kväll :) !





Before you fall in love, make sure there is someone there to catch you

Ojoj, jag är en så otroligt dålig bloggerska :S

men allting är jättebra nu, jag har världens bästa värdfamilj, är så sjukt glad :) och skolan är helt underbar :)))

I helgen var jag på en exchange student orientation för alla utbytesstudenter i mitt distrikt, jag hade soo much fun :D haha, så himla underbara människor

aww :) så glad är jag :)

men är samtidigt ledsen för nu när jag går i skolan har jag ingen tid till att prata med någon hemma knappt :S saknar er och tänker på er, hopppas ni tänker på mig ibland också..(a)

XOXO





RSS 2.0