bara för att Laura ville att jag skulle uppdatera så gör jag det för hennes skull (A)


LIVET ÄR BRA OCH HAR HAR INTE KÄNNNNT DENNA KÄNSLA PÅ LÄNGE

tack alla som gör livet så bra
jag älskar er


I will take you in my arms and hold you there

slut på lov

Jaa, idag är faktiskt sista dagen på sportlovet, känns faktiskt väldigt tråkigt, jag hade gärna haft en vecka lov till, men nu börjar ju faktiskt andra ungdomars lov här i Sverige, tycker faktiskt det är lustigt att inte hela Sverige har samtidigt :O

Har haft ett rätt okej lov, började med kanonfest hos Laura, dock var jag ganska ledsen, men det var endå en utav dom roligare festerna jag varit på.
Jag Amelie och Amanda åkte dit, vi träffade Paulina och Matilda så vi åkte med dom tillsammans i bussen och det var ju tur att Pauline visste vart Öaura bodde för vi hade verkligen inte hittat själva ! Åkte sedan hem med nattbussen vid 1 någongång .
Vaknade upp hos Amanda vid klockan halv sju, och var väldigt pigg :O

Och lovet i stora drag har varit både upp och ner faktiskt, ska inte ljuga och säga att det har varit helt underbart, för det har det faktiskt inte varit, har varit riktigt ledsen och besviken, men nu känner jag att det är dags att släppa det gamla och fokusera på allt som är på väg att hända. Jag behövde nog faktiskt detta för att kunna gå vidare.


Har umgåtts med mina underbara vänner på lovet, jag är så himla glad att ni finns !


Tatueringar

tänkte faktiskt börja skriva "veckans ämne" bara för att bli lite mer aktiv på bloggen.
Så jag tänkte börja med att skriva om just tatueringar, dels för att jag tycker det är så himla snyggt och dels för att jag själv har en tatuering.

Jag ska inte ljuga och säga att det inte gjorde ont, för det gjorde de, men det är till en sådan nivå som man klarar. Visst blir man hypernervös när man hör den där hemska tatueringsmaskinen gå igång och låter som en borr.

Jag kommer ihåg att jag var sjukt nervös, vet faktiskt inte hur det kom sig att jag tatuerade mig från första början, men sen beställde mamma tid och vi åkte in och jag visste verkligen inte vad jag ville ha för nått, bara att jag ville ha en i svanken, men sen valde jag och jag kan säga att det var ett ganska stor impulsval, hade inte särskilt mycket tid. Men jag är endå nöjd, men tror jag skulle valt annorlunda om jag haft mer tid.

Jag blev nog förresten inspererad utav min kompis Linus som gjort en supersnygg tatto på armen, så efter det så ville jag me de, och jag kommer ihåg att han sa ; nee de gör inte alls ont, känns knappt, så jag trodde ju de, men sen när han började tatuera så va de enda ja tänkte på att Linus sagt att de inte gjorde ont.
Men efter ungefär 20 min var den färdig och hela min rygg kändes avdommnad :O

Men iaf så tycker jag verkligen att det är snyggt att utsmycka sin kropp med både tatuering och piercings.

Min käraste lillebror ska också tatuera sig snart, försöker få honom att göra något på ryggen, för det är sjukt snyggt, typ uppe vid skuldebladen. Men han vill ha en på handleden och det är ju iofs åkte snyggt. Får se vad det blir.

Själv har jag tänkt att tatuera mig snart igen, när jag har pengarna. För det kan vara väldigt dyrt att tatuera sig. Fast det varierar ju sig sjukt mycket.

Men iaf skulle jag nog vilja ha nått antingen på ryggen som viktoria beckham, den e så sjukt snygg, men det är också snyggt att ha nått runt naveln eller på handleden.

usch jag har verkligen ingen aning om vart elr hur den ska se ut.

Har ni tatuering eller funderar ni på att skaffa ?



bilder


Viktoria Beckham


Angelina Jolie


Viktoria Beckham

och till sist den första bilden på min egna tatuering

Det var du hela tiden

kommmer bli så förbannat skönt att komma bort härifrån i 9 månader

USA jag längtar så sjukt mycket just nu

,

det var de minsta jag behövde just nu


USA TVÅTUSENNIO TILL TVÅTUSENTIO

aah de e ju så de ska bli, längtar sjukt, nee helt jävla sjukt otroligt MYCKET !

imorgon ska jag på hälsoundersökning och även ta passfoto , sen e de bara något papper kvar, sen skickas dom ner till USA och sedan börjar dom leta efter en familj som passsar mig, kan väl inte va så svårt, jag ser trevlig och snäll ut på bilden ju :O

♥ När jag ser in i dina ögon känner jag något jag länge saknat att känna

inte för att övertexten handlar om mig, eller gör den de ? Jag vet faktiskt inte , det är jobbigt att inte veta vad man känner och om känslan man känner egentligen e bra att känna, kanske e de bara en känsla som endå kommer krossa hjärtat i tusen bitar och få tårkanalen att rinna, för det är ju så det brukar sluta, någongång...

iaf så har jag inte bloggat på ett tag, har känt mej extra oaktiv faktiskt, men nu kan jag faktiskt blogga lite då jag verkligen har en suuuper tråkig tisdagskväll :O saknar någon i mitt hus, ingen e hemma , saknar mami och papi jättemycket :O

idag redovisade jag Ronnie, Albin och Alexander om trettiotalet, var sjukt nervös som jag alltid är inför redovisningar, men gick nog faktiskt ganska bra :) vi redovisade i 40 min, de skulle minst vara en halvtimme så de va faktiskt ganska bra tajmat !

När jag kom hem gjorde jag inte mycket satte mig vid datorn och tog det allmänt lugnt bara, nu sitter jag här och lyssnar på "Edwards lullaby" och har blivit helt kär i de :O lyssnar säkert om och om igen 5 gånger om dagen ♥

Ska kolla på världens
sta
andra avenyn sen :)

plusssssss att imorgon är jag ledig , jag och mamma ska ut på äventyr



RSS 2.0