33 dagar kvar

Nu e de absolut inte långt kvar tills jag åker till mitt andra hem, till mitt andra hem som jag säkerligen alltid kommer tillhöra för resten utav mitt liv. Jag har tvekat, gråtit och bara kännt att "vafan gör jag" men jag vet att detta året kommer ge mig så mycket, jag kommer bli en mycket mer självständig människa, lära mig ta mer ansvar och lära mig anpassa mig. Jag ska vara utan min familj och mina vänner i mer än 10 månader, men inget kommer att förändras här hemma, jag tar bara en ovanligt lång semester, eller nått !

Vet att det inte bara e jag som känner såhär, alla utbytesstudenter har nog haft de känslor jag har någon gång, det e sjukt , men man tänker på denna resan VARJE dag, och väger fördelar mot nackdelar, och det jag har insett e att fördelarna väger tyngre än nackdelarna

ville mest bara skriva detta, plus att jag har ny header, inte så fin och jag kommer säkert byta igen snart! :D

33, 32, 31, 30, 29.........


Kommentarer
Postat av: Thea

Å det är inte långt kvar tills du åker! jag ska också åka i höst till USA, länka till varandras bloggar? :)

2009-06-21 @ 17:20:20
URL: http://livetsomthea.blogg.se/
Postat av: Madde

haha! ja, att säga hejdå på flygplatsen kommer nog också bli jobbigt - jag har förbjudit mina vänner och alla förutom mamma att följa med, haha :)

annars kommer det bli såå jobbigt ;p

2009-06-21 @ 19:05:10
URL: http://mariamartinamadeleine.blogg.se/
Postat av: Thea

tiden går riktigt fort! sommaren är ju över innan den ens har börjat säkert.. jag åker med explorius och har inte fått någon familj, så vet inte när jag åker.. och de har sagt att man kan få veta två veckor innan man åker... vilka åker du med?

2009-06-21 @ 20:24:47
URL: http://livetsomthea.blogg.se/
Postat av: yasmine

hej :) vad kul med fler som åker med sts. har inte fått min familj än så har ingen aning om när jag åker än. när åker du? :)

2009-06-21 @ 23:52:00
URL: http://yasminea.blogg.se/usa
Postat av: yasmine

ja okej najs :) ja jag har önskat 6:an för jag vill ha det varmt, men det spelar inte så stor roll för mig vart jag kommer bara det är varmt hah, önskade du något?

2009-06-22 @ 11:11:31
URL: http://yasminea.blogg.se/usa
Postat av: Thea

jasså okaj, gött. när fick du veta när du skulle åka och familj och så? jag önskade faktiskt ingenting! undrar vad som tar så lång tid.. haha.. kände att de va likabra att inte önska ngt, så blir man inte besviken.. aa de e inte så långt ifrån mig faktiskt du ;)

2009-06-23 @ 10:49:12
URL: http://livetsomthea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0