trettionde december

Dagens humör: glad, men seg
Dagens planer: kolla klart på High school musical, sen städa rummet, träffa Linus, sola med Maggan
Dagens bild:

Dagens låt: Robin Bengtsson - Fields of gold
Dagens önskan: att jag var rik
Dagens smink: osminkad
Dagens bästa: lugn dag, har hunnit se på två filmer
Dagens sämsta: tiden går fort
Dagens väder: snö på marken och kallt i luften
Dagens outfit: mysdress

<3

Han gör mig galen


dålig uppdatering.. igen och igen och igen

ska jag vara ärlig(som jag förövrigt alltid är) så har jag inte orkat att blogga, även att jag haft hur mycket tid som helst så orkar man alltid göra saker, ibland vill man bara sitta och inte göra någonting, eller det blir oftast så att jag sätter mig och kollar bilddagboken, facebook och massa bloggar.

Har faktiskt ingen ork att skriva en sammafattning om dagarna som flödat nu medans jag inte bloggat.
Så därför tänkte jag koncentrera mig på dagen som kommer och även de följande dagarna.

Imorgon är det ju då nyår som jag faktiskt inte tror att någon undgått(förutom dom senila, för dom vet nog faktiskt inte att det var julafton för en vecka sedan heller)
jag ska fira nyår i tranås, först en förfest med mina tjejkompisar sen vet jag inte ;o men det är sånt som lär märkas imorgon. Jag ska iaf ha på mig min lila klänning och ett par mönstrade tights, sen ska jag locka håret också, hoppas det blir fint :)

Idag ska jag faktiskt inte göra speciellt mycket, tror jag inte, jag hade tänkt att kolla på High School Musical 2 nu som går på kanal 5 klockan 14;05, sen ska jag nog träffa Linus en stund och sedan ska jag kanske sova hos Magdalena, vi ska nog sola lite och så me, borde egentligen börjat för längesen om jag velat vara brun på nyår, men skitsamma, jag är ju faktiskt född vit !

om jag skriver mycket mer så kommer nog ingen orka läsa, men en sak till ska jag skriva :
 
finns det någon person som åker som utbytesstudent med STS 09/10 så skriv gärna, för det ska jag med göra !

ojj

jag har verkligen varit dålig på att skriva här, dels för att min dator har virus och jag just nu får låna min brors dator och dels för att jag inte haft tid att skriva, eller någon lust faktiskt, har flera gånger gått in på nytt inlägg men sedan ångrat mej och kryssat ner. Kanske för att jag inte haft något speciellt att skriva om eller för att jag tycker det är ganska tråkigt att skriva när ingen kommenterar.

men nu tänkte jag faktiskt skriva lite, eller ganska mycket om jag orkar(fyfan vad lat jag låter):O
iaf så var det en vecka sedan jag skrev senast så jag kan snabbt sammanfatta min vecka ;

i fredags var jag med maggan och vi kollade på idol finalen och gick sedan bort lite till luciacupen.
Jag blev skit glad och rös i hela kroppen när dom spelade upp Kevins vinnarlåt när han vann, han är så jävla bra. Jag tycker Alice är sjukt bra också, och så himla söt! Men kevin är absolut värdig vinnare.
I Lördags så var jag först lite med Amelie och Lovisa och sedan åkte vi till Andreas där massa folk var, det var mysigt.
I söndags tror jag att jag pluggade största delen av dagen, det är förresten det jag gjort hela veckan också, pluggat och inte orkat göra nått annat.

och nu är det torsdag och en dag kvar sen så får vi lov det ska bli så himla skönt, en hel termin har gått nu, de e sjukt vad tiden har gått fort.

Idag iaf så hade vi först en lektion där vi gjorde klart våran landanalys, blev klar med min om Australien, kändes inte så bra när jag lämnade in den, känns som om att jag kunde gjort det mycket bättre, men så skönt att lämna den, trodde faktiskt aldrig att jag skulle hinna, trodde att jag skulle få sitta ikväll med, men jag jobbade som fan igår.

Sen efter den lektionen så hade vi jätte mysigt med världens bästa klass, vi åt frallor och pepperkakor och efter det så kollade vi på ensam hemma 1 , så jävla sjukt bra film! Men det kan bli lite jobbigt att sitta på en hård trästol i en och en halv timme :(

sen efter det så åt vi julmat i skolan och sen så hade vi julshow, och jag har ju sån jävla tur så jag blev utvald till att leka på scenen, jag som verkligen älskar att stå inför massa människor ;) Fast jag fick faktiskt ligga ner, och ha ett knäckebröd i munnen och sen skulle Jimmie göra armhävningar och äta upp knäckebrödet. Vi kom trea men vi förtjänade faktiskt första plats eheh

jag är så jävla glad nu, för imorrn är det underbart efterlängtat jullov + fest
det kommer bli väldigt kul



When a man loves a woman

Torsdag idag, helt sjukt fort har veckan gått, det är ju iofs väldigt bra och väldigt skönt , för som sagt så är jag skoltrött just nu, även att det bara är en vecka och en dag kvar nu så skulle jag kunna gå och lägga mig och sova hur länge som helst, så skoltrött som jag är nu. Hoppas att nästa termin blir bättre, har faktiskt som nyårslöfte att försöka höja mig i ämnena eftersom jag kan mer än vad jag presterat denna terminen, har slappat och bara nöjt mig med G på alla prov, faktiskt inte så bra strategi, men den har iaf funkat och det är jag glad för !

I skolan idag var det inte så speciellt jobbigt, kollade på en film Dead Man Walking, en sån där film som berör länge, känner fortfarande av en jobbig magkänsla över den filmen, hatar när det ska mördas och våldtas , men man kanske måste se sånna filmer för att se hur det faktiskt är i våran värld.

Ska man vara för eller emot dödsstraff ? den frågan var ganksa lätt för mig innan, såklart var jag emot, man ska ju inte mörda folk, men sen har jag börjat fundera, en som mördar massa andra personer och så får den "bara" sitta inne på livstid, kanske är det ett bätte liv än vad den personen levde innan. 
tycker sånt är svårt faktiskt, kommer det komma val om det i Sverige så röstar nog inte jag :O

Helg imon ska bli väldigt skönt, Idol final imorrn, vet inte vem jag vill ska vinna, också ett sånt där läge där jag ställer mej neutral och inte försöker påverka, det blir som det blir.

snart julafton med, ihelgen har jag lovat min mamma att baka julkakor och julgodis , det ska bli mysigt och kul faktiskt

:)
längtar till USA med, pratade med en tjej idag som också ska åka efter sommaren dock inte med Sts men endå, kul att veta ngra mer :)


If Tomorrow Never Comes

det är hemskt att tänka så men tänk om morgondagen aldrig kommer, om man bara går och lägger sig och aldrig mer vaknar, visst att man själv inte lider av det, men dom i sin omgivning blir lidande av det, kanske så hade man ett stor bråk och så går man och lägger sig och aldrig mer vaknar och det sista man sa till varann var :
- " Jag hatar dig "
-"och jag dig"

fyy vilket dåligt samvete jag skulle ha då om någon nära till mig skulle dö då jag sagt dom orden :(
Det är väldigt lätt att säga dumma saker när man är arg. Jag säger ofta jag hatar dig när jag är arg, kanske ska börja säga nått annat, men att säga " jag tycker mindre om dig nu än vad jag brukar" är dels för långt och det låter snällt :O eheh

ne men andledningen till att jag valde den överskriften var att jag lyssnar just nu på Kevin Borg när han sjunger If tomorrow never comes, han sjunger den till sin flickvän, jag hade verkligen varit världens lyckligaste om min kille sjöng den låten till mig, den är så vacker och kärleksfull. Jag ryser när jag hör den, väldigt romantiskt, tänk på det alla killar !

Idag har varit en bra dag till, har faktiskt varit glad hela veckan även att vi har ganska mycket i skolan nu så är jag glad, gick igenom hela historia provet från början till slut idag på lektionen, jag tycker faktiskt det är väldigt interessant så jag ska faktiskt lägga ner mycket energi på pluggningen denna gången, eller ah om jag orkar.

har bara tatt de lugnt idag efter skolan, kollat på tv, som sagt är min dator sönder, så just nu sitter jag på min lillebrors, han an va ganska snäll ibland, men det beror nog endast på att han vräker i sig pepperkakor :O

bonde söker fru är väldigt bra och fan va jobbigt att bögarna e snyggast i programmet :O asså jag är nog bög eller nått :O eheh,
jag ska också säga att jag har INGENTING emot homosexuella, jag känner verkligen ingen äckelkänsla eller nedvärderingskänsla till dom, dom har lika mycket rätt som en hetero !

.

mindre bra dag

idag har det tyvärr varit en mindre bra dag i mitt liv, usch det är tråkigt med sånna dagar, hade matteprov idag, gick iofs rätt bra, bara att jag löste en uppgift på mitt kladdpapper sen kastade jag det för jag tyckte det lät orimligt, sen när jag kom ut och frågade vad Alexander skrivit sa han att han skrivit det jag skrev, så jag gick in i klassrummet , letade upp mitt kladdpapper ur papperskorgen och gav det till min lärare och hon sa ; "vad håller du på med" när jag berättat hur det var, blev först rädd att det var elakt menat men sen började hon skratta, BRA de , kommer nog endå inte få poäng för det men bara att hon ser att jag egentligen kunde den :)
Annars har dagen vatt bara sådär kul, väldigt trött idag, väldigt skoltrött just nu, det är sjukt, orkar typ ingenting, känns som om vi har massa saker och inte hinner med nått annat, men det gör jag, jag sitter alltid vid datorn, fast nu ska jag inte göra det så mycket, dels för att jag ska börja kolla på tv istället eehe, men också för att min dator har fått virus och min pappa beskyller mig för att ha orsakat det pågrund av att jag har för mycket skräp på datorn, asså han kan verkligen ingenting om data, så jag fattar inte varför han ens försöker låta proffsig :O eheh .
Men aah, nu vet ni att jag inte kommer sitta så mycket, har egentligen ingen tid till det heller, det kommer bli fullt upp till jul och på jullovet, kommer jag ens ha något jullov ?
kanske julafton blir lugn, kanske inte , det märks :)

andra avenyn gör iaf kvällen lyckad, så sjukt att man kan va besatt av ett tv program, jag och emma satt o diskuterade och störde oss på massa på andra avenyn och försökte hitta lösningar och sånt, vi är knäppa eller nått




mobil

mina föräldrar är snälla och ska ge mig en ny mobil, nu är det bara vilken ? Vilken tycker ni, tacksam för er som kommenterar ni får en plats i mitt hjärta











måndag

en väldigt bra måndag faktiskt, vaknade i tid, upp till skolan, hade geografi, matte, och ingen engelska för vi fick istället gå och kolla på skollaget som spelade hockey, kul . Sen så hade jag tidig spanska idag för margariiita är så snäll mot mig så jag fick de ;) Sen åkte jag hem och då hade jag fått två stora brev , ett var ifrån Yves Rocher, massa gratisprodukter och sen ett till ifrån STS där det stod att jag blivit antagen till ett high school år i USA 09/10 . Blev väldigt väldigt glad faktiskt ! Nu är det bara att söka stipendiet, söka jobb och gå på massa besök och ta massa äckliga sprutor hos doktorn, det är det värsta men annars känns allt så bra, det är endå ganska långt borta så jag har ingen panik just nu, men det kommer nog det me :) men just nu är jag bara så glad

sen har jag förresten laddat hem massa julmusik, plus idollåtar och andra nya låtar som jag sitter och lyssnar på nu, julmusiken skapar verkligen julkänsla i magen. Måste verkligen komma på en önskelista snart.

usch nu måste jag gå och plugga har prov imon i matte, inte min starka sida tyvärr:(

min att göra i skolan lista ser ut såhär fram till jul :
Tis 9/12 matteprov
Tors 11/12 muntlig redovisning i PL
Tis 16/12 Historiaprov
19/12 Bokrecension, Landanalys inlämnas

faktiskt inte så farligt för att vara samhäll

söndagkväll

alltid lika tråkigt att sitta här och veta att imorrn är det skola igen, upp tidigt och sen iväg till skolan :( usch vad jag INTE längtar ! Har iaf haft en skön dag idag har inte gjort något som helst ansträngande, inte städat som jag skulle, inte pluggat som jag också skulle, inte gjort någonting känns de som, eller jo övningskört har jag gjort, gick faktiskt ganska bra, höll bara på att köra på en bil i korsningen där filip 150 krockade en gång, men men, det gjorde jag inte nu , glad för det, för har verkligen inte ekonomi till att betala sånna dyra kostnader :(

som sagt skolvecka, går hela veckan, om jag nu inte blir allvarligt sjuk och måste va hemma, sånt som kan hända ;)

godnatt


andra advent

tiden går fort, det har verkligen gått fort detta året det är helt sjukt. Känns inte som man har hunnit med mycket samtidigt som det känns som att man har hunnit med jättemycket. Men om alla åren kommer gå så här fort vill jag ta pippi pillrerna och har blir stor :O Sjutton är en ganska bra ålder, fast såklart har man sina problem hit och problem dit, dom är oundvikliga. Det kan börja med att tröjan man bestämt man skulle ha på morgonen har mamma tagit och tvättat, då blir man irreterad på henne och på att man måste ta en annan tröja, sen så kanske man ska gå till bussen och då rinner sminket av då blir man sur på de, sen kanske man har ett prov i skolan som går skit, så är det ännu en sak som förstör dagen, osv osv..
Det är verkligen inte lätt att vara en tonåring, och allra helt att vara både tonåring och av det kvinnliga könet, man har så himla mycket nojjor hela tiden. Eller det har iaf jag och tror inte att jag är ensam om det ?

Jag har iaf bestämt mig för att uppskatta allt som händer runt mig och vara glad för det jag har, och göra det bästa utav det jag har och inte vilja ha annat utan verkligen ta ansvar och göra det jag har till det allra bästa.
Har nog tittat lite för mycket åt alla andras håll utan att titta åt mitt eget och glädjas utav det jag har. Allt kunde varit värre, jag tror det kan vara de för alla, även för dom som kanske anser sig ha det allra värst !

______________________________________________________________________________

har iaf haft en bra helg, blev en skön hemma kväll i fredags, var så himla trött, blir alltid det på fredagar, så lovet kommer sitta väldigt fint, ska verkligen vila upp mig då, inga läxor, fast iofs ska vi få en hemtenta i pedagogiskt ledarskap men den kan jag nog ta itu med nästa år ( förövrigt så låter nästa år väldigt långt borta, men det är faktiskt bara ungefär tjugofyra dagar kvar).
Kolla även på idol i fredags och såg världens snygggast kille Robin åka ut, men tycker endå att alla var värdiga att vara i finalen, men Robin lite extra mycket eftersom han e snygg att se på! Tror faktiskt att vem som än skulle stå med Kevin i finalen skulle komma tvåa för jag tror faktiskt Kevin vinner, men man vet ju aldrig, ingenting slutar att överaska..

Igår så var jag hemma och tog de lugnt hela dagen( usch vad tråkig jag låtet, ska verkligen ändra på det nästa år, ska börja hitta på mer saker). Sen på kvällen åkte jag ner till Linus och Emma och vi kollade på heartbreak hotel.

Idag ska jag hjälpa mamma och baka lite sen kanske jag ska träffa Magggan om jag har skjuts, annars ska jag fråga om vi kan träffas imorrn! Sen ska jag städa och plugga och kolla på TV, inte mycket dator idag, ska faktiskt sluta att spendera så mycket tid vid datorn nu :) hmm, tror nog inte det går, men det är ju tanken som räknas.

hej så länge


helg snart

Det e snart helg igen ju, helt underbart skönt ska de bli med lite ledigt. Förra veckan vid denna tiden satt jag här hemma och var sjuk, men nu e jag faktiskt fri från febern har bara lite förkylning kvar men det hör ju faktiskt till vintern lite tror jag :)

lugn dag idag i skolan faktiskt, var prov först på morgonen i samhäll, det handlade om att jämnföra USA;s statsskick med vårat svenska, gick hyffsat bra och med inte allt för höga förväntningar så e jag nog faktiskt en bra bit över G, men inte högre, de ska jag inte räkna med, men skrev ganska mycket, men vet inte om det riktigt tillhörde frågan.
Jag har endast två prov och fyra inlämningar kvar nu innan lovet. Verkligen ett behövligt lov, och sen när man kommer tillbaka så e de 2009 känns fakttiskt lite små skumt men endå så e vårterminen alltid längst och tråkigast :O Sen kanske det bli USA ett år, skulle inte va fel, inte alls :) skickade in mina papper i början av veckan så dom har ju iaf fått dom, men sen ska dom ner till USA också, hoppas någon familj vill ha mig, jag såg faktiskt väldigt snäll och glad ut på bilden jag skickade me ;)

förövrigt så suger den nya julkalendern, jag e väldigt besviken på den faktiskt, tror faktiskt inget barn tycker den e kul, de va bättre förr, allt som har med julen att göra just nu e så tråkigt, men men, man får väl försöka göra det bästa av situationen, jag har faktiskt lånat hem tre gamla julkalendrar av pernilla och ska försöka kolla på dom innan jul så att jag får lite julstämning !

Nu har jag duschat så nu ska jag sätta mig med min engelskaläxa och sedan ska jag kolla på film sedan andra avenyn





emma emma emma

idag är ingen vanlig dag för idag är det en av mina kärastes sjuttonårsdag

Hoppas du haft världens bästa dag , du förtjänar det .
Vet du hur glad jag är att du finns ? Vet du hur mycket jag älskar dig ?








pussss hjärtis


RSS 2.0