första advent

yes, idag tände jag och mamma första ljuset på adventsljusstaken, och det innebär att de bara e tre ljus kvar, eller tre ljus och tre dagar till julafton. Jag längtar faktiskt väldigt mycket efter jul. Både jullov och julafton och nyårsafton.
Vet iaf att de blir en lugn jul med bara familjen detta året men nyår vet jag inget om, jag vet bara att jag ska köpa en fin klänning som jag ska ha på mig då!

Imorgon börjar julkalendern också, får se om den har nått att komma med, tyckte faktiskt förra var väldigt bra, men de vet man inte om den kommer va ju.

Idag ska jag på julskyltning i Aneby, eller jag ska åka ner till lucia dragningen vid fem och se vem som blir Aneby Lucia. Men innan de vet jag inte vad ja ska göra, för mamma undrade om jag ville följa med henne till hennes jobb för dom har liten julpysselförsäljning där tror jag, och sen så frågade min bror och hans tjej om jag vill hänga me dom på julskyltning i Jkpg, jag vet inte vad jag har störst lust med, kanske mest lust med att ligga hemma och bara slapppa, eller också plugga lite :(

de lär ju märkas iaf ;)


natti

nehe, nu ska ja gå o sova, o drömma om min pojkvän för tror inte han kommer ikväll :( ;)


lördag

jaa, nu e de lördag igen, och jag e väldigt dålig på att uppdatera , vet dock inte hur många som tyckt de varit tråkigt att jag inte gjort de eftersom jag inte har någon som helst koll på hur många som läser.

Har iaf varit sjuk nu i 3 dagar och e väldigt trött på att vara de, men börjar gå över nu, de e bara jobbigt på nätterna då man inte kan sova.
Igår va jag me Magdalena och kollade på idol tillsammans med henne och hennes familj, de va väldigt skönt att bara ta de lugnt.

Idag ska jag ta de lugnt nu på dagen sen får vi se vad som händer :)

robin B e förresten så jävla bra <3

och en sak till : jag hatar verkligen taskiga personer


sjuk idag

usch, jag hatar verkligen att vara sjuk, de e så himla jobbigt och tråkigt, e hemma från skolan idag, var verkligen tvungen. Har knappt sovit något inatt, har trott att jag kanske sovit till långt in på dagen, men vaknade vid halv nio och gick upp och åt frukost för jag va så himla hungrig, men så när man e sjuk så smakar inte maten som vanligt, så då försvinner aptiten.


Fick nyss världens hostanfall, hostade säkert en minut och har så himla mycket slemm(usch) i halsen me så jag höll nästan på att kväva mig själv :O


Kände mig dum nu när jag ringde och väckte Maggan, men jag trodde faktiskt att hon va vaken (a)


jahaa, så va gör man idag då :O får alltid dåligt samvete när jag missar massa i skolan, och idag e ju den jobbigaste dagen me så lär väl ha en del att ta igen imorrn om jag nu ska gå imon, de beror på hur mycket alvedonerna hjälper och hur mycket jag sover inatt. Vill faktiskt inte missa massa i skolan, vi har prov nästa vecka så kanskekanske kan jag läsa lite på de, sen ska jag skriva ett två sidor långt brev om mig själv på engelska, de e väldigt svårt tycker jag ;s men ska iaf försöka göra klart de idag!


ska nog kolla på någon film idag me, jag har ju tid, orkar inte gå ut annars skulle jag behöva lite luft, blir helt snurrig när de e så varmt ena sekunden och andra sekunden fryser jag.


mindre än en månad till julafton nu, har köpt klart julklappar till tre stycken och har tre kvar : )



snorig och hes

de e precis vad jag e nu, och väldigt mycket av båda två också. Usch de e de värsta som finns att va båda två mycket, snorigheten finns ju tillexempel näsdukar för och jag kan ju äta halstabletter för att det hesa ska försvinna, eller jag hade kunnat göra de, men just nu känns inte som om nått hjälper så speciellt mycket. Jag snyter mig och jag äter halstabletter, men de enda som händer e att min näsa blir röd och svullen och min mage me eftersom jag ätit två halstablettsförpackningar idag. De jobbigaste e på morgonen då man ska skrika på mamma och rösten låter som att man har fått ett kycklingben i halsen(hihii emma).
E väldigt glad över att de snart e helg igen, ska nog åka till stan en snabbis på fredag och kolla på jacka och skor som jag verkligen behöver, har iofs båda, men de e inga jättevarma , jag vill ha skor med muff innuti och sen en varm skön jacka, helst en grå jacka.

usch vet inte om jag orkar skolan imorrn, får se hur de blir, men vill iofs dit och hämta mina filmer som jag lånat av pernilla, de e typ julkalendrar från förr, de ska bli kul att se på dom.

fick verkligen ett slag utav huvudvärk nu, förlåt om jag klagar och låter som om alla ska tycka synd om mej, de e inte de jag menar, men de e bara så att jag tycker iaf ni kan ha lite medkänsla :D

neh, nu ska jag lägga mig i min säng och sova så himla gott under mitt duntäcke, överkasst och min filt, hoppas på att de ska bli varmt iaf (a)


älskkkar er , ni vet vilka


pillan pillan pillan

Hon har övertagit både min säng och mn filt nu, hon ligger och sover i min säng me min filt just nu, hon somnade när jag pluggade, hon tyckte nog att de va lite långtråkigt att kolla på mig när jag pluggade :O hihi

imon åker vi till Ullared, ville nog mest bara säga att de ska bli kul, vi ska ha en väldigt skön skolfri , dock inte shoppingfri och ekonomisk dag, men de e vi fan värda, lite julshoppande :)

pillan <3 malin


<3

Du lever,
för att du ska lära dig älska
Du älskar,
för att du ska lära dig leva
Mer behöver du inte lära dig

..kanske e de så


Beautiful in my eyes

kom just in efter att ha varit ute i snön med min hund, han e verkligen helt galen, vi tog även en promenad i skogen och de va så himla kul för när jag gick så kom min granne, en gammal tant ut ifrån en annan stig och gick lite innan mig och sen så kom vi fram till korsningen där jag skulle svänga av åt vänster och där stod min andra gamla granntant och väntade på henne, eller jag tror hon väntade på henne, men sen iaf började dom gå, och den ena traskade på medans den andra haltade lite efter, men de roliga va iaf att jag tänkte ; jag skulle gärna vilja gå ut och gå me dom och höra lite skvaller och tantprat, har faktiskt inte pratar så mycket med någon gammal tant sen min farmor gick bort, hon och jag pratade alltid om allt mellan himmel och jord, så jag behöver verkligen en tant förebild eller om man nu säger så (:

Skulle vilja ta hand om en tant, typ komma dit och städa och hjälpa henne i hemmet, men de känns bara så fel att ringa på hos någon av min grannar och ba; jag vill gärna ta hand om dej
:O

hih, får se om jag kanske går ikapp tanterna nästa gång så kan jag kanske fråga om dom vill ställa upp och vara mina tant förebilder. hiih

Nee, nu ska jag gå till tv;n och sen städa.



All I want for christmas is you

ah, så kanske de e , eller jag vet inte egentligen, för jag menar jag har ingen speciell jag vill ha i mitt paket iår, förra året hade jag de, men då kom inte tomten med den personen endå, inte för att jag hade trott de, men man kan ju faktiskt alltid önska sig saker och hoppas på att man får de. Just nu har jag faktiskt ingen speciell önskelista, de e svårt de där, men de e ju lätt att önska sig pengar, för då blir man ju inte besviken om man får nått man inte vill ha, men sen e ju faktiskt inte pengar så himla kul att få egentligen :S , jag får nog faktiskt skriva en önskelista och skriva nedan att vill ni inte köpa nått av detta önskas ENDAST pengar. Mina föräldrar har en tendens att alltid köpa saker jag inte önskar mig, men som faktiskt kan vara bra att ha..i framtiden :O

Skulle va kul om tomten kommer och hälsar på i jul, som förr i tiden. Har sett på massa kort att jag varje jul satt en stund i tomtens knä, vilken snäll flicka jag va då. Fast om de skulle komma en tomte skulle jag nog faktiskt sätta mig i hans knä också.

Snart e de julmarknad i Aneby me, tror faktiskt att de e på söndag, då de faktiskt också e första advent, åh va mysigt.

På Tisdag åker jag och Pernilla till Ullared, de ska bli väldigt väldigt KUL, ska shoppa massvis julklappar, fast jag vet hur jag e, jag kommer typ komma hem me en kasse, bara till mig själv :(  haha

Nee, iaf så e de söndag nu, de e verkligen segt som tusan, usch va jag ogillar alla söndagar, eller dom kan bli mysiga, dom ska iaf bli mysiga från och med nästa söndag och fram till jul, för jag och amelie har kommit på en idé som jag tror jag tidigare nämnt, vi ska nämligen ha julfika hos varann varje söndag, sen ska vi kolla på en julfilm också :)

Ne, nu ska jag ta me min hund ut i snön så han får leka av sig lite, han mår inte bra av att va inne och när han väl kommer ut står han i ett koppel : )

ha en bra söndag förmiddag, uppdaterar senare faktiskt

föressten, har någon nått förslag till julklappar til en mamma, en pappa, en storebror och en lillebror kan ni gärna skriva de, för jag e idéfattig

:)

Linus dag idag




tro inte att jag hade glömt de :)

världens bästa Linus fyller år idag, det innebär att om exakt ett år fyller du arton.

Du e en väldigt speciell person som jag tycker mycket om

Hoppas att du haft en underbar dag

<3



julkalendern 2008





Handlingen kretsar kring de tre vännerna Klas, Lage och Renée. När det närmar sig jul och det har blivit dags att posta den sedvanliga önskelistan till tomten råkar de av misstag sända iväg en inköpslista och nu riskerar de att enbart få matvaror i julklapp...

Detta föranleder gänget att ge sig ut på en lång och händelserik jakt efter tomten. Denne mytomspunne figur som så gärna håller sig undan.


Julkalender e en tradition för mig, jag älskar verkligen julkalendern, annars känns de inte som riktig jul, de e ju lixom den som räknar dagarna fram till jul


julkalendern så länge jag kan minnas dem :

1996 - Mysteriet på Greveholm
1997 - Pelle Svanslös
1998 - När karusellerna sover
1999 - Julens hjältar
2000 - Ronny & Julia
2001 - Kaspar i Nudådalen
2002 - Dieselråttor & sjömansmöss
2003 - Håkan Bråkan
2004 - Allrams höjdarpaket
2005 - En decemberdröm
2006 - LasseMajas Detektivbyrå
2007 - En riktig jul
2008 - Med skägget i brevlådan


tycker alla har vatt väldigt bra, minst bra var nog allrams höjdarpaket faktiskt, jag kollade inte det året för att jag tyckte de va så dåligt, de va verkligen inte någon julkänsla, jag hoppas verkligen att julkalendern kommer leva kvar till mina barn blir så stora och kollar på de, för de va verkligen en speciell julkänsla när man va liten att sitta med både sin chockladkalender och sin julkalenderskalender framför tvn och öppna dagens luckor, just nu e de kanske inte så speciellt längre, men för mig e faktiskt julkalendern ett måste. :)


lista

1. Hur gammal är du om fem år?
tjugotvå år


2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
idag har jag inte tillbringat två timmar med någonannan än mig själv


3. Hur lång är du?
de va faktiskt längesen jag mätte mig, men kanske 168 cm


4. Vilken är den senaste filmen du sett?
de kommer jag inte ihåg, kollar inte så mycket på film


5. Vem ringde du senast?
Magdalena


6. Vem ringde dig senast?
Linus


7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Molly.<3"


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
ringa


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
inget utav de


10. När såg du senast din mamma?
igår kväll när hon sa godnatt


11. Vilken ögonfärg har du?
gröna


12. När vaknade du i dag?
tidigt, vid halv nio


13. Vilken är din favoritjulsång?
All I want for christmas is you


14. Vilken är din favoritplats?
Ute i skogen, hih ne men de e mysigt i skogen faktiskt


15. Vilken plats föredrar du minst?
ett litet rum utan fönster, jag avlider då


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I usa kanske, eller kanske i Kina, iaf inte i Aneby


17. Vad skrämde dig om natten som barn?
mörkret


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Linus fick mig att skratta igår innan jag skulle sova


19. Hur stor är din säng?
120 cm


20. Har du stationär eller bärbar dator?
stationär


21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med trosor


22. Hur många kuddar har du i sängen?
tre stycken men sover bara med en


23. Hur många landskap har du bott i?
småland.. ja, ett


24. Vilka städer har du bott i?
har aldrig bott i en stad, bor i aneBY


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor


26. Är du social?
absolut


27. Vilken är din favoritglass?
calippo, men också magnum jordgubb


28. Vilken är din favoritefterrätt?
beror på, glass e gott och fruktsallad och blåbärspaj


29. Tycker du om kinamat?
har nog aldrig ätit de


30. Tycker du om kaffe?
nope, kommer nog aldrig att börja dricka de


31. Vad dricker du till frukost?
Nyponsoppa


32. Sover du på någon särskild sida?
brukar sova på mage


33. Kan du spela poker?
självklart

34. Tycker du om att mysa/kela?
Åhh, jag älskar de


35. Är du en beroendemänniska?
hmm, fattar inte frågan faktiskt


36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Aah, min moster


37. Vill du ha barn?
Ah, två stycken, eller kanske tre, men max tre


38. Kan du några andra språk än svenska?
ah, kan spanska och engelska me


39. Har du någonsin åkt ambulans?
nope


40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet


41. Vad spenderar du helst pengar på?
tidningar, tuggummi, kläder


42. Äger du dyrbara smycken?
inte så värst


43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
alla serier <3


44. Kan du rulla med tungan?
nope


45. Vem är den roligaste människan du känner?
alla i min närhet e roliga


46. Sover du med gosedjur?
nope, men vill ha ett och sova me faktiskt


47. Vad har du för ringsignal?
någon låt


48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
aah, mamma har sparat alla så våra barn kan ha dom när dom e små


49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en bok


50. Flirtar du mycket?
kan hända


51. Kan du byta olja på bilen?
kanske


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nejnej


53. Vilken var den senaste boken du läste?
"bakom stängda dörrar"


54. Läser du dagstidningen?
de gör jag faktiskt, men typ bara anebysidan och horoskop


55. Prenumerera du på någon veckotidning?
nope, eller jag köper frida varje gång de kommer ut en ny, de e väl nästan som att prenumerera ?


56. Dansar du i bilen?
hur ska de går till


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
rix fm


58. Vad var det senaste du kraffsade ner på?
en sån fråga jag inte fattar igen


59. När var du i kyrkan senast?
på min farfars brors begravning


60. Vem är din favoritlärare på högstadiet?
Anna va de nog faktiskt


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
en vecka


62. Vem var det som senast gjorde något du uppskattade?
Linus


Lördagmorgon

ännu en lördag morgon, en väldigt tidig sådan, tänkte faktiskt att jag skulle vakna sent idag, men nej, så blev inte fallet. Att jag vaknade tidigt var mycket pga min pappa som jämt ska prata så högt i telefon, jag e väldigt lättväckt tyvärr.

Hade en skön hemma kväll igår, okej att de va lite trist att missa maskeraden, men jag kände att jag bara skulle va tråkig så då e de faktiskt bättre att va hemma med sig själv och bara ta de lugnt, blev en tidig kväll igår. Usch, de e sjukt va trött man e efter skolan på fredagar. Man tar verkligen ut sig på veckorna, uppstigning vid tio över sex och sen kommer man hem vid halv fem. Vilka dagar, men iofs känner man sig iaf social mot sina vänner och sen så lär man ju sig faktiskt mycket också. Älskar verkligen klassen, gör jag verkligen rätt som åker ett år?, fick skolkatalogen idag, med spexfotona, usch va tråkigt de kändes att jag inte kommer va me på vårat nästa år, eller asså tänk om jag inte ens åker, eller de gör jag, detta e ju min livs dröm, jag vet ju att ni fortfarande finns kvar när jag kommer hem, man får bara en chans i livet, jag har ju faktiskt bestämt mig för att ta vara på de chanser jag får (: !

Iaf, nu halkade jag verkligen ut på ett annat ämne :O , skulle ju berätta om min fredag ju, som sagt så va jag hemma, åt lite god mat och fruktsallad och kollade på Idol. gud va Robin.B fick mig att rysa, men tråkigt att Alice fick så dålig kritik, hon e bra tycker jag, och så himla söt! Kevin va ju bäst som alltid, han e verkligen så himla grym! Men de va iaf Anna som fick lämna idol igår, de e sjukt hur jävla psykiskt påfrestade dom blir, men sen kan jag känna att dom har ju faktiskt valt detta sjävla, men jag vet inte.

Idag ska jag iaf ta de lugnt, älskar när de e snö ute, så himla mysigt! Ska nog kolla på någon film, någon julig film känner jag att kolla på, för snart e de ju faktiskt jul, de ska bli helt underbart. Längtar till julkalendern, julafton, julmat, julpynt, JULKLAPPAR och massa julmys.
Jag och Amelie kom faktiskt på en väldigt mysig idé <3

Kelly Clarkson - Beautiful Disaster
underbar låt









mysig värre, eller hur


underbara helg

helg nu igen, så himla underbart! men e dock väldigt trött så ska bara va hemma och ta de lugnt idag, skulle egentligen åkt på maskerad fest men jag e nog fortfarande lite sjuk. De va synd för de skulle nog blivit kul. Men hoppas alla som ska dit får kul iaf.

nu hade jag inget vettigt att skriva, så jag uppadaterar nog senare !

dåligt

de e precis vad de e , utav MIG, jag har inte uppdaterat på länge nu! Men de e för att jag egentligen har hur mycket tid som helst, men två gånger nu när jag har skrivit långa fina inlägg så har min dator låst sig, jag önskar mig verkligen en ny i julklapp men tror tyvärr inte att jag kommer få en.

Skönt att de e Torsdag idag iaf, så de e Fredag imorrn, funderade på att skita i skolan imon, men sen tänkte jag att jag inte hade gjort mej förtjänt av helg ifall jag inte går imon, heh.

Förresten så fyller min älskling år på Lördag, han ska få ett helt eget inlägg, va snäll jag e (a)

Nu e jag väldigt trött, skulle kunna somna men nej, de ska jag inte, jag ska se andra avenyn sen, de ska bli kul!

saknar emma x2


l i s t a

Senaste...
... dryck: nyponsoppa
... resa: stockholm me mamma i somras
... upptäckt: en genväg på en promenad idag
... tv-program: ... One tree hill
mat: potatisgratäng
 ... färdmedel: benen, annars bilen
... telefonsamtal:  emma johansson
... sms: freddie
... kram: mamma igår
... onyttiga: ... lussekatt igår
aha-upplevelse: typ när jag hittade genvägen blev de en aha-upplevelse
... känsla: kär i mina vänner och i min familj
... radiokanal: rix fm 
... bok: "bakom stängda dörrar"
... film: mulan, tråkig ;)
... tanke: tänker så himla mycket nu, på skolan, på ekonomi, men bästa tanken va nog på julafton
...längtan: december, ullared med pernilla :)

kompledigt

jag älskar höst, inte bara för att jag fyller år då och för att de snart e vinter utan för att de e så himla härlig natur och sånt härligt väder på hösten. Varit ute på en promenad och njöt varenda steg av höstkänslan.

Vad gör man då på sin lediga dag? Jag slappar just nu, men ska snart städa lite i huset åt mamma, sen ska jag nog lägga mig i soffan med en stor skön filt och kolla på någon film, sen när pappa kommer hem ska jag hjälpa honom så att jag får lite pengar som jag verkligen behöver, min ekonomi e inte på topp. Har redan iomed det kommit på ett nyårslöfte; att bli mer ekonomisk, de kommer behövas nu när jag måste få pengar till USA.

Förresten så ska jag, Pernilla, Ida och Ida åka till Ullared den tjugofemte november, eller iaf jag och pernilla. Ida och Ida har inte beställt resa än, men de gjorde pernilla åt oss idag. Älskar julshopping på Ullared. Vill även gå på någon julmarknad också, skulle inte sitta fel me julshopping i London nu , men förhoppningsvis så kommer de en dag.

nää, nu ska jag städa men jag skriver mer sen

.

just a beautiful disaster

1 6 : 0 1

ja, nu e klockan 16:01 en söndag eftermiddag, sitter här och lyssnar på "bed of roses", en så himla fin låt, när man lyssnar på den kommer verkligen ens inre känslor fram. Kan därför komma några skvättar tårar men även några goda skratt. usch va trött man e på söndagar, de e alltid så. Men sådan himla tur att vi har kompledigt imorrn ifrån skolan eftersom vi hade öppet hus i Lördags (:

har haft en jättekul helg, mestadels tillsammans me pernilla! Skönt att bara ligga och slappa i sängen.

Tänkte även idag på att jag verkligen vill ha barn, man och ett fint stilrent hus när jag blir äldre. Hoppas verkligen man får ett välbetalt jobb, en trogen pojkvän och underbara små knoddisar! De e faktiskt rätt sjukt att jag också ska bli mamma en gång i framtiden. Jag vill ju inte bli de försent men inte heller förtidigt, just nu finns de människor som blir föräldrar när dom e sexton men även de som e femtio plus, men de där e nått man avgör själv, jag dömer ingen, känns de rätt så tycker jag absolut att man ska bli förälder, vet dock inte om man riktigt ser de allvarliga att ha ett barn när man själv e ett, men klarar man de så e de ju superbra!

längtar till att sitta hemma framför en brasa tillsammans me min man och ha barnen i famnen, kanske börjar låta lite gammal nu, jag e ju faktiskt endast sjutton år, minst fem år till utan barn iallafall, eller så känns det idag, kanske sitter här om ett år med en liten på G, vemvet vemvet, Livet är oförutsägbart


man vet inte alltid riktigt vart man har personer ibland, man trodde dom var bakom en, men sedan inser man att dom e långtlångt framför och påväg mot ett annat håll än vad man själv e på väg åt, kanske tar man själv fel väg, och får ensam hitta tillbaka.



l ö r d a g







nu e de lördag igen, de e väldigt skönt, va i skolan idag på öppet hus, väldigt segt att gå upp idag men får man en hel dag kompledigt för ett par timmar så kan jag faktiskt offra mig. Just nu e jag väldigt väldigt trött, vet faktiskt inte varför jag sitter här och tröttar ut mig själv ännu mer, men har väl inget annat att göra, kanske skulle jag sova lite men risken e att jag somnar och sover bort hela kvällen, skulle vara rätt tråkigt!

Igår va jag i skolan, och efter de så följde pernilla med mig hem, vi blev bjudna till Elias hus, vi kollade på idol och spelade wii, de va väldigt skoj ! Sen åkte vi ner till Viktor och kollade på Herkules och Mulan med Elias, Björn,Robin,Anthon,Roberth,Gabbe och Viktor . usch fyfan va mulan va tråkig , så därför så somnade jag och pernilla !
Efter de åkte vi hem och va hemma runt halv två, gick och la oss direkt , de va väldigt skönt !

ikväll ska jag nog kanske till ida, eller va hemma, eller nått annat !

g l a d

Joo, nu e jag väldigt väldigt glad , va på intervju med sts idag angående att åka utomlands, och hon va nästan helt säker på att jag får åka, men dröjer en månad innan jag får papper hem om de. Fatta va glad jag e nu, USA, ett helt år, High school, fyfan va jag längtar just nu, för om allt går som planerat e jag i USA vid denna tiden om ett år(:
Hand i hand med all glädje går även de tråkiga, att lämna vänner och familj, lämna en så himla underbar klass som min, missa studentveckan och allt kul man har i trean me er kommer verkligen bli tråkigt :(, men detta betyder ju inte att vi inte ska fortsätta va vänner. Jag ska ju faktiskt bara åka i väg ett år och leva ett annorlunda liv mot vad jag lever nu.

aah, så jag e väldigt glad nu, jag måste allaredan leta efter lite stipendier och jobb, för de kostar ju också en del, men tänker man efter hur mycket man får där nere under året så e de värt de.

vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, andra avenyn vid halv, de e fint, och helg imon, DE E UNDERBART, pernilla ska följa med hem imorrn och sova hos mej sen på lördag e de öppet hus i skolan, men som tur e så e vi lediga på måndag(:



m i s s





åhh, ja tycker inte om att känna denna känslan, den där känslan när jag saknar dig så himla mycket, när jag tänker på dig hela tiden, på dom tankarna som får mig att få svårt att va glad,
kollade på ett kort idag, eller rättare sagt på kortet jag satt upp över min säng på min fotohylla, det kortet på dig och mig, som jag inte ens kommer ihåg att jag varit med på, men som endå e ett kort på dig och mig, du förstår inte hur mycket jag saknar dig, ingen gör de, ingen kommer någonsin göra.
farmor, jag förstår inte varför du e borta, förstår verkligen inte varför du lämnat mig, att  jag aldrig mer kommer att få träffa dig, det  e de som e de mest jobbiga, att allt jag sagt och gjort  e de enda, att de inte finns några ord eller saker jag kommer kunna göra för dig igen, jag bara hoppas på att du förstår att  när du dog, dog en stor del av mig.
Jag har så svårt för att skriva sånt här, jag skriver de nog mest för att jag har svårt att prata om de med någon,
jag och mamma va på kyrkogården förra veckan och la blommor hos mormor och morfar och sen sa mamma att vi skulle kanske åka och lägga på din grav också, men jag kände att jag inte klarade de, veta att du ligger där i en kista,
åh, ja kommer ihåg sista kvällen, julafton, då visste jag att du skulle lämna mig inom en snar tid, mina hopp om att du skulle komma hem igen och jag skulle se dig komma och gå på vägen bara försvann, lixom du gjorde dagen efter.
Svårt att förstå och svårt att acceptera , men du e borta och kommer aldrig tillbaka
men för mig kommer du alltid finnas kvar, djupt inne i hjärtat, den största platsen, den e för dig

FARMOR

t r ö t t

usch tisdagar e inte mina dagar, e alltid som tröttast på morgonen då, idag försov jag mig tillochmed, hade ställt alarm på 05;30 men går alltid upp tio över sex men idag skulle jag gå upp vid sex för att hinna duscha, men istället för att snooza tryckte jag på stäng av :O, så pappa kom in vid tjugo över och frågade om jag började sent idag, först reagerade jag inte, de va väl för att jag egentligen inte lyssnat på han sa, men sen insåg jag att jag tyvärr va tvungen att stressa idag, men de gick iaf bra, skoldagen idag har varit helt OK, geografi där vi skulle välja ett land att jobba om som man sedan ska kunna beskriva, endast med hjälp utav en kartbok :O
sen hade vi matte och samhäll, på samhällen ska vi göra olika debatter till öppet hus på lördag. Putte, Carro, Linnea, Lalleh och jag jobbar om FÖR homosexuellas rätt att adoptera och ingå äktenskap, tycker de e väldigt lätt eftersom jag e för de på riktigt också, kanske lite svårare att behöva gå emot vad man egentligen tycker, men tur hade jag där!
På historian gjorde vi en fin book till emma, där vi hade gjort egna sidor där vi skrev en liten hälsning till henne, min och Mysans sida blev så jävla snygg, den blev även framsidan också, men alla andras va me gulliga!
Åkte sedan hem me bussen och när vi kom till ICA tyckte jag att våran bil stog där och så kollade jag in i affären och där stod min mamma i kassan, de va väldigt tur, så jag åkte me henne hem och nu har jag ätit me familjen, pratat med pernilla och även kollat på eva och adam ( <3 ).

Åhh ikväll e de andra avenyn, kanske även nått annat kul, de lär ju märkas hih

förresten e de bara fyrtiofyra dagar till julafton om jag räknat rätt , shioo, snart börja tänka på vad man ska både önska sig och köpa, blir nog en ullared tripp känner jag, tror kanske jag skulle åka me ida ida och pernilla, hoppas på de iaf



s ä n g d a g s

nu e de sen kväll igen, har blivit sena kvällar på sistonde, ett tag va de tidigare kvällar, gick och la mig runt nio men nu har de börjat bli senare och jag bläddrar alltid i en gammal FRIDA tidning innan jag somnar, men ibland e jag så trött att jag bara kollar igenom halva och sedan slänger ner den på golvet och släcker och somnar bums andra nätter ligger jag och vrider och vänder mig framåtillbaka och har ångest över att jag inte somnat än :O de e de värsta som finns , att ligga ensam i mörkret och inte kunna somna. Därför skulle de va skönt att ha någon brevid sig, även om den sov så vet man iaf att den finns där ifall de skulle hända nått, iofs har jag chansen att ha våran hund på rummet men de blir så mycket hår och hundhår e så jävla äckligt!
Har iaf kollat på mer eva och adam, de e så himla bra, kommer va tråkigt när jag kollat klart på alla avsnitt, men ska nog faktiskt se på Greys för jag har inte sett så mycket av de, har inte kännts som en serie för mig, men eftersom alla andra verkar älska de så e de iaf värt ett försök.
som sagt sover pernilla över hos mig imorrn, vi ska först gymma sen åka till mig och plugga, och ja ska nog föreslå att vi gör scones me , va sugen på de idag men orkade aldrig baka, för jag va så inne i eva och adam!

ska gå till sängen nu

kommentearer uppskattas såååååååååååååååååååååååååhär mycket!

k u l


<3


bestämde just att pernilla ska sova över hos mig imorrn ,
väldigt mysigt




happy face

Jaa, idag e jag väldigt glad faktiskt, för denna veckan har vi läxfri vecka i skolan, eller iaf som de verkar nu, antagligen kommer de fler läxor, men iaf inga prov, iofs har jag och amelie en redovisning om Ri(t)chard Milhouse Nixon på onsdag men den klarar vi nog.
Tycker faktiskt de e svårt att hitta på saker att skriva om när de egentligen finns hundratusen ämnen :O
Kan kanske berätta lite om helgen, vet inte om någon ens bryr sig men kan ju va kul för den som mot förmodan vill veta vad jag gjorde i helgen ;
i fredags va jag hemma , både på dagen och på kvällen, kunde inte gå till skolan för jag mådde illa, missade tyvärr badet, det rooligaste jag vet (not) och engelska förhöret, men de va inget jag dog av iaf. Så jag va alltså hemma med min familj och jag patrick och felicia kollade på idol och såg när Lars åkte ut, tyckte tyvärr att han va väldigt snygg i fredags så de va tråkigt att han åkte, fick även upp ögonen för Robin.E, har aldrig tyckt han varit nått speciellt innan men faktiskt så tänker jag på hur snygg han va än..
Tur iaf att inte Robin.B, Alice eller Kevin åkte, dom e mina favoriter och ärligt tror jag att Kevin vinner.
I lördags va jag först ute med Ida och gick en promenad med hennes hund, tur vi har som bor nära varann genom skogen!
Sen på kvällen åkte jag ner till Linus och sedan gick vi till Sanna dit även Elin, Amelie och Jalle kom, vi kollade på en skit bra film som jag tyvärr inte fick se slutet på, men som jag ska ladda ner så jag och pappa kan kolla på den!
Söndagen spenderade jag me Maggan en liten stund och sedan åkte jag hem och kollade på Eva och Adam, när dom e små, den e så himla bra, jag saknar alla program på tv som man alltid kollade på förr, har även önskat att pappa köper tillbaka Disney Channel till mig i julklapp så hoppas han gör de! Björnbröder och sånna filmer går ju ofta där och de e mina favvofilmer ju!

Jag hoppas på en skön skolvecka denna veckan, och hoppas även jag får lite fritid så jag hinner gå me Maggan till gymmet också.
Blir nog kanske uppdatering sen igen, men de märker ni



( :

åhh e glad nu för att jag äntligen har en fin blogg igen, tack så mycket för hjälpen amanda ( : ! Hinner tyvärr inte skriva så mycket nu eftersom jag har skola imorgon och måste gå och sova lite nu.

skriver mer imorgon, massa mer ( ;



Test

Lalalala
Laaaaaaaaa
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Lalalala.

RSS 2.0